divendres, 1 d’agost del 2008

CASUALITAT?

Divendres, 1 d'agost de 2008. 15:45 h.

Amics i amigues.

Començo a estar preocupat. Hi ha coses que superen la lògica explicativa i la raó. Aquest n'és un cas clar. Justament l'endemà d'estrenar aquest blog sóc víctima d'una subtil agresió que en forma de patositat em deforma la meva extremitat inferior esquerra. Casualment quan la Xènia es troba entre terres guatemaltenques i mexicanes, zones, d'altra banda, riques en presència de bruixes i administradores de maleficis, magia negra i gurús. Casualitat? Venjança? Que cadascú en tregui les conclusions que consideri més adequades.









FA MENYS MAL DEL QUE SEMBLA, DE MOMENT









Bé, la qüestió és que ja tornem a ser divendres i sigui el que sigui, aquest contratemps no aconseguirà que el meu cap de setmana se'n vagi enlaire.

Ahir vam anar amb el fillol als banys vells que els senyors de TV Pla de l'Estany ens volien fer quatre preguntes. Déu ni dó, porto 2 dies seguits sortint per la caixa tonta. La veritat és que li vam fotre una pallissa a l'entrevistador que encara no deu haver tingut temps de païr tanta informació.


Bé, avui tampoc és que estigui massa inspirat, per tant, anem per feina:

Agenda del dia.

09:00 EL DESPERTADOR HA PASSAT DE MI, LI HE AGRAÏT.

09:30 HE REBUT UNA PETITA ALEGRIA.

10:00 "RECADUS" VARIS PER GÀRGOLES. HE VISITAT TOTES LES OFICINES DE "CAIXA GIRONA". ( TAN DE BO UN DIA S'IMPOSI EL SENTIT COMÚ EN EL GRUIX DE GESTIONS I BUROCRÀCIA TAN INSTITUCIONAL COM FINANCERA).

11:00 A 13:30 LABORE (AVUI POQUETA COSA)

13:30 A 16:20 DINAR I RELAX

Menú:

esmorzar: 2 torradetes i 3 cafès (últimament em passo un ou)
dinar: Embotida a casa els pares (la Marta em matarà)
Sopar: avui si que...


NOTES:

LA XÈNIA ESTÀ MOLT CONTENTA. A http://www.somnisx.blogspot.com/ SABREU EL MOTIU, SUPOSO. NOMÉS US DIRÉ QUE LI PONEN TOTES!!! INJUSTICIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LA MERI FA DIES QUE EM DIU COSES RARES SOBRE MENÚS DE RESTAURANTS. DEFINITIVAMENT "ALGO PASA CON MERY".

ALS AMICS DE SALT: ÀNIMS BOTEROS!!!